HautausmaaPieneläintuhkaamo Feniksin hautausmaa on otettu käyttöön 2018 vuoden lopulla, ja näin ollen olemme korvanneet yhteistuhkauksen yksilöllisillä hautauksilla. Jokainen haudattava lemmikki saa oman hautanumeron, jolloin vierailu oman lemmikkin haudalla on mahdollista.

Hautaus on asiakkaalle tuhkausta edullisempaa.
Hinnastomme on:
alle 20kg lemmikit: 50e /
alle 40kg lemmikit: 70e /
alle 100kg lemmikit: 100e.

 Hinnat sisältävät:
- lemmikin haun yhteistyöeläinlääkäriltä,
- koko hautauksen,
- oman yksilöllisen hautapaikan ja numeroinnin,
- sekä 10 vuoden hautapaikan.

  Hautaamme ympäri vuoden. Olemme toimineet vuoden ajan kaivamalla valmiin, puolentoista metrin syvyisen ojan, johon kaivuri tulee aina hautaamaan lemmikit. Jokainen hauta numeroidaan heti hautauksen yhteydessä, ja jokainen lemmikki on meillä tunnistettavissa.  Haudalla saa vierailla ympäri vuorokauden, ja haudalle saa jättää muistomerkin ja kukkasia. Talvella ei ole erillistä lumen luontia haudoilta, joten paksujen lumikinosten aikaan kannattaa jättää haudalla vierailu ensi kevääseen.

Hautausmaan maapala on erikseen ostettu Kiteen kaupungilta tähän tarkoitukseen. Kuluneen vuoden aikana hautausmaalle on haudattu jo vajaa 300 lemmikkieläintä ympäri Pohjois- ja Etelä-Karjalan. Hautaukset tapahtuvat kysynnän ja tarpeen mukaan noin 2-4 viikon välein.