Hinnastot

Yksilötuhkauksen hinnasto ja lisätietoja:

Tämä hinnasto on voimassa tuodessanne lemmikkinne meille Tuhkaamolle. Asioidessanne kanssamme eläinlääkärin kautta, hinnat ovat hieman korkeammat sisältäen meidän nouto palvelumme. Hintoihin voi myös vaikuttaa eläinlääkärin omat lisäkulut, jotka sisälläpitävät heidän tekemän työn (lemmikin vastaanottamisen, lomakkeiden täytön, rahaliikenteen suorittamisen, asianmukaisen pakkauksen ja säilytyksen, sekä uurnan luovutuksen takaisin omistajalleen.)

Monilla asemilla, eläinlääkärit laskuttavat tuhkauksen ja hautauksen käynnin yhteydessä, joissakin paikoissa me laskutamme asiakasta haettuamme lemmikin Tuhkaamolle. Jos saat meiltä laskun postissa, uurnan luovutus eläinlääkäriltä tapahtuu kuittia vastaan. Huom. Laskun voi saada myös sähköisesti, jos tilauksen yhteydessä muistaa sen meille ilmoittaa. 

Ilmoitamme myös asiakkaille tekstiviestillä kun uurna on palautettu takaisin eläinlääkäriasemalle ja on valmis noudettavaksi. Jos huomaat eläinlääkäriltä saadusta lähetteestä uupuvan oma puhelinnumerosi, ilmoita se meille vaikka viestillä, niin saamme ilmoituksen varmasti perille, kun on sen aika.

Pyrimme tuhkaamaan noudetut eläimet viikossa. Hakupäivämme on maanantai, jolloin kierrämme Joensuun alueen eläinlääkärit, sekä tarvittaessa Outokummun, Polvijärven, Ilomantsin, Kontiolahden ja Käsämän asemat. Samalla reissulla palautamme aina edellisen viikon uurnat. Teemme tarpeen mukaan kotinoutoja reittimme varrelta, soittamalla meille saat lisätietoja!

2020: Uurnien toimitusajat ovat olleet noin 2 viikkoa. (2 viikkoa siitä, kun olemme hakeneet lemmikin maanantaina eläinlääkäriltä, ja palauttaneet uurnan takaisin.) Ilomantsin asemalla käymme noin kuukauden välein. Sieltä uurnan palautus tapahtuu vain Postitse!

Tuhkaushinnasto: (yksilötuhkaus)
alle 2kg: 65e
alle 10kg: 90e
alle 20kg: 110e
alle 30kg: 130e
alle 40kg: 150e
alle 50kg: 160e
alle 60kg: 170e

yli 60kg eläimet vain hautaukseen


        Hautaushinnasto: Yksilöhautaus
alle 20kg: 55e
alle 40kg: 75e
alle 100kg: 105eHuom! Nämä hinnat ovat voimassa asioidessasi meillä Tuhkaamon vastaanotolla. Yhteistyöeläinlääkäreillämme on käytössä oma hinnasto, jota he käyttävät laskuttaessa puolestamme.