Kysymyksiä ja vastauksia

Tekstiä päivitetty 29.7.2019 ajankohtaisemmaksi. 

Kuinka lemmikki pakataan?
    
Voit tuoda lemmikkisi omaan peittoon, pyyhkeeseen tai lakanaan käärittynä, pahvilaatikossa tai muovipussissa. Meillä täällä olemme varanneet lemmikillesi valkoisen lakanan. Auton penkki tai peräkontti kannattaa suojata muovilla lemmikin alta. Mukaan saa laittaa lelun, kukkasen kortin tms. 
Jos jätät lemmikkisi eutanasian jälkeen eläinlääkärille, heillä on kaikki tarvittava siellä meiltä. Täytätte lemmikistä lähetelomakkeen, johon merkataan omistajan sekä lemmikin tiedot. Muutokset esimerkiksi uurnaan, kannattaa korjata meille mahdollisimman pian. Jos meitä ei saa soittamalla kiinni, niin tekstiviesti tai sähköposti toimii myös. 

Lemmikin säilytys kotona?
     Talvella lemmikki säilyy hyvin viikonlopun yli ulkotiloissa. Kääri lemmikki huopaan tai
     laatikkoon ja sijoita esim ulkovarastoon tai muuhun viileään paikkaan suojaan
     muilta eläimiltä. Kesällä kannattaa viedä heti eläinlääkärille säilytykseen, tai meille tänne
     tuhkaamolle.

Yhteydenotto ?
    Puhelinnumeromme on 050 3275151 johon vastaamme työaikana 8-15. Muuna aikana meillä ei ole erikseen päivystystä. Jos puhelimeen ei vastata, jättäkää vastaajaan viesti tai txt- viesti. Emme soita takaisin, jos viestiä ei ole jätetty. Meillä on käytössä myös whats app, sinne vain viestit. Sähköpostimme on pienelaintuhkaamofeniks@gmail.com .         

Odotustuhkaus
 Tällähetkellä -> heinäkuu 2019 emme pysty tarjoamaan odotustuhkauksia asiakkaillemme. Pyrimme tekemään tuhkauksia lemmikkien vastaanotto järjestyksessä, ja harvoin tästä käytännöstä poikkeamme. 

Onnistuuko kotinouto, ja mitä se maksaa ?
    Kotinouto maksaa maanantai kierroksemme yhteydessä kohtuullisenmatkan päässä reitiltämme 25 euroa. Maanantaina ajamme päivän aikana tyypillisesti:
Kesälahti-Kitee-Joensuu-Käsämä-Outokumpu-Kontiolahti-Joensuu-Kesälahti
Lisäksi tarpeen mukaan myös Polvijärven sekä Ilomantsin

Saanko oman lemmikkini tuhkan ihan varmasti?
     Kyllä saat. Jokainen tuhkaus on yksilöllinen tapahtuma. 

Saako tuoda oman uurnan?
    Saa, sekä eutanasian yhteydessä voi jättää eläinlääkärille haluamansa uurnan, johon laitamme tuhkat. Uurna voi olla pahvinen, metallinen, lasinen tai vaikka puinen rasia. 

Toimitusaika
 Pyrimme tuhkaamaan maanantaina haetut lemmikit kuluvan viikon aikana. Huomio, että jos olet jättänyt lemmikkisi eläinlääkärille esimerkiksi tiistaina, niin vasta seuraavana maanantaina haemme hänet tuhkaamolle, ja siitä seuraavana maanantaina toimitamme takaisin. 

Muutokset tilaukseen ?
   Joskus eutanasia hetkellä on hankala tehdä päätöksiä uurnan, tuhkauksen tai hautauksen suhteen. Sähköpostilla tai tekstiviestillä voi tehdä muutokset meidän aukioloaikojen ulkopuolella, ja työaikana soittamalla.